mandag 15. september 2008

Han er fortsatt søt..


hihi .. :)


Han var min store kjærlighet for mange år siden.. Jeg var veldig NKOTB-fan! Rommet mitt var dekorert med plakater av dem, og særlig av Joey.. :)
Og han er jo fortsatt ganske så søt ja :)
Morsomt at de har gitt ut ny cd! Ikke den beste cd`n jeg har hørt da.. første gangen jeg hørte de så tenkte jeg bare.. "nei".. men etter å ha hørt de noen ganger er noen av de faktsik fine! :)
Og jeg syns fortsatt at Joe synger finest!
tihi:)

mandag 8. september 2008

Hyttetur

Var en kjapp tur på hytta i helga, fra lørdag til søndag. Er alltid så deilig å være der oppe.. stille og rolig, ikke noe stress og mas.. Før hadde vi ikke strøm, men det la vi inn for noen år siden, og jeg må si det er utrolig godt å ha! Kommer du opp til ei kald hytte, så er det bare å sette på varmeovnen!! Og man har ordentlig kjøleskap.. og stekeovn!! Og nå har vi fått parabol der også.. så for aller første gang kunne vi se flere kanaler enn bare NRK1!! Tjoho!!



Ellers er jeg syk i dag:( Kjedelig.. vondt i hue, magen, halsen.. ikke mye gøy! Paracet og ibux gjør underverker for et par timer da.. og takk for det!

Må jo bli frisk igjen.. skal til Sverige til helga og spille turnering!! Det blir gøy! Jeg har plutselig blitt løper igjen, og det er utrolig slitsomt.. men veldig gøy :) Tror vi får ei tøff helg da.. skal møte masse 1.divisjon lag fra Sverige.. jaja, vi får øvd på forsvar! Og det trenger vi jo alltid!!!


Jeg har fått en award!!

Og den har jeg fått av Merete :D
Tusen takk vennen :)

Først reglene for denne awarden:
1. The winner can put the logo on their blog
2. Link the person you received your award from
3. Nominate at least 5 other blogs
4. Before listing the nominees give a brief reason why you chose them
5. Put links of those blogs on yours
6. Leave a message on the blogs you have nominated
Så nå er det min tur til å gi denne awarden til noen jeg syns fortjener det.
Du er en av mine aller beste venner!
Du stiller alltid opp for meg, og jeg har det alltid gøy når vi finner på noe :)
Du er min scrappeguru!! Jeg digger alt du lager og gjør, og jeg er utrolig glad for at akkurat du er du, og at du er en av mine beste venner :)
Du er en utrolig inspirerende dame! Du lager utrolig flotte ting, og du er alltid i godt humør :) Fortsett med det!! Også håper jeg det blir flere scrappetreff snart!!
Du er, som Scrappelise, ei inspirerende dame! Det er alltid gøy på treff når du er der, og jeg håper det snart blir treff igjen :)
Jeg gir den tilbake til deg Merete.. Du er min aller beste venninne, og jeg er utrolig glad i deg! Du er alltid der for meg når jeg trenger det!