mandag 24. august 2009

En liten oppdatering..

Det er vel på tide.. er jo evigheter siden sist jeg skrev noe her.. og mye har skjedd siden sist..
Hvor skal jeg begynne?
Kan jo begynne med å si at jeg er single igjen.. etter 10 år fant Michael ut at han har følelser for en annen, og flyttet rett inn til henne.. min barndomsvenninne..
Hva sier og gjør man?? Tøft.. men jeg kommer meg egentlig veldig greit gjennom det.. har fantastiske venner som stiller opp og ordner opp for meg! Jeg er så utrolig takknemmelig for alt dere gjør.. har ikke ord!!

Så nå har jeg flytta.. min nye adresse er Vålerenga.. av alle steder! ;)
Men Merete har overlevd å bo her.. så da skal jeg oxo klare det!! :)
Har flytta inn hos Kristin, og så langt så er det bare gøy:) Så jeg tror dette blir veldig bra..
Akkurat nå gleder jeg med bare allermest til å bli ferdig med salget av leiligheta, så jeg kan legge ting bak meg og gå videre! Jeg skal klare dette!!!

Ellers så koser jeg meg på jobb om dagen.. er så gøy å være sammen med alle mine søte små:) De får meg virkelig til å tenke på andre ting, og le:)

En annen ting som får meg i godt humør er NKOTB.. ;) Og ja Merete, jeg vet at du tror det har klikka totalt for oss, men du verden så gøy det er!! ;)
Nå krysser vi fingrene for at vi hører fra RoseTours snart.. med beskjed om at vi får bli med på cruise i mai!!!! Woohooo!! Det hadde vært noe det.. :)

Jeg har forresten fått en award..


fra Merete; takk vennen:) Du er fantastisk og jeg er utrolig glad i deg:)
Jeg vil gjerne gi den tilbake til deg Merete:)
Også vil jeg gi den til Kristin - takk for at du finnes!! Takk for at du har stilt opp for meg og tatt deg av meg og passa på meg og skulka treninger for å hjelpe meg.. og takk for at du lager middag til jeg kommer hjem fra jobb og skifter på senga mi (jeg kan bli bortskjemt..) :) Og takk for at du er utrolig god på å få meg til å smile.. `cause everybody loves ddub!!
Og til alle andre av mine fantastiske venner.. takk for at dere er der for meg:)
Jeg er så utrolig glad i dere alle sammen:)