mandag 8. september 2008

Hyttetur

Var en kjapp tur på hytta i helga, fra lørdag til søndag. Er alltid så deilig å være der oppe.. stille og rolig, ikke noe stress og mas.. Før hadde vi ikke strøm, men det la vi inn for noen år siden, og jeg må si det er utrolig godt å ha! Kommer du opp til ei kald hytte, så er det bare å sette på varmeovnen!! Og man har ordentlig kjøleskap.. og stekeovn!! Og nå har vi fått parabol der også.. så for aller første gang kunne vi se flere kanaler enn bare NRK1!! Tjoho!!



Ellers er jeg syk i dag:( Kjedelig.. vondt i hue, magen, halsen.. ikke mye gøy! Paracet og ibux gjør underverker for et par timer da.. og takk for det!

Må jo bli frisk igjen.. skal til Sverige til helga og spille turnering!! Det blir gøy! Jeg har plutselig blitt løper igjen, og det er utrolig slitsomt.. men veldig gøy :) Tror vi får ei tøff helg da.. skal møte masse 1.divisjon lag fra Sverige.. jaja, vi får øvd på forsvar! Og det trenger vi jo alltid!!!


2 kommentarer:

Merete sa...

Den typiske høstforkjølelsen, ja... Håper du blir bra igjen til helga!!! Kos dere med hockey i Sverige :) Lykke til og hils gjengen!!

Unknown sa...

Nå er min blogg oppe å går igjen - men den er konvertert til "Moyablogg" =) Åssen får du til de fancy bildesammensetningene?